Sous chef

EURES Norra
Published: a week ago
Sous Chef
1. Quality Assurance
• Ingredient Excellence: Order and inspect top-grade Norwegian meats and produce.
• Consistency Champion: Taste and adjust every dish to meet Kverneriet’s exacting standards.
• Standards Enforcer: Audit plating, portioning, and seasoning to guarantee uniform guest experiences.
2. Culinary Development
• Recipe Innovator: Partner with the Head Chef to refine existing dishes and pilot new concepts.
• Skill Builder: Mentor line cooks through hands-on coaching, tastings, and technique workshops.
• Feedback Loop: Solicit and integrate team and guest insights to continuously elevate the menu.
3. Operational Excellence
• Process Optimizer: Streamline prep workflows, reducing waste and boosting efficiency.
• Safety & Hygiene Lead: Train staff on food-safety protocols; conduct regular kitchen audits.
A role at Kverneriet where relentless commitment to quality meets ongoing team and menu development.
Previous Experience as a Sous Chef or Head Chef.
Keeleoskus: inglise keel - nõutud (kõnes: B2 - hea, kirjas: B2 - hea)
Vabade töökohtade arv: 1
Töötasu täpsustus: Entry salary at NOK 40-45k pr. month
Tööaeg: Täistööaeg
Kandideerimise tähtaeg: 08.08.2025
Link keskkonda: https://join.kverneriet.com/jobs/64-join-grow-co-develop-in-a-kitchen-built-on-craf?rmpage=apply&rmjob=64
EURES Norra, üle-euroopalise EURES töövahendusvõrgustiku osana, vahendab Norra tööandjate tööpakkumisi, kus otsitakse tööjõudu Eestist.
Kui Teil puudub konto tooline.ee-s või mingil põhjusel puudub võimalus kandideerida ametikohale läbi meie portaali, saate kandideerida läbi originaalikuulutuse Töötukassa veebilehel selle lingi kaudu: https://www.tootukassa.ee/et/toopakkumised/sous-chef-795965

Tööülesanded
Sous Chef – Kverneriet Restaurants1. Quality Assurance
• Ingredient Excellence: Order and inspect top-grade Norwegian meats and produce.
• Consistency Champion: Taste and adjust every dish to meet Kverneriet’s exacting standards.
• Standards Enforcer: Audit plating, portioning, and seasoning to guarantee uniform guest experiences.
2. Culinary Development
• Recipe Innovator: Partner with the Head Chef to refine existing dishes and pilot new concepts.
• Skill Builder: Mentor line cooks through hands-on coaching, tastings, and technique workshops.
• Feedback Loop: Solicit and integrate team and guest insights to continuously elevate the menu.
3. Operational Excellence
• Process Optimizer: Streamline prep workflows, reducing waste and boosting efficiency.
• Safety & Hygiene Lead: Train staff on food-safety protocols; conduct regular kitchen audits.
A role at Kverneriet where relentless commitment to quality meets ongoing team and menu development.
Nõuded kandidaadile
Good English and/or ScandinavianPrevious Experience as a Sous Chef or Head Chef.
Keeleoskus: inglise keel - nõutud (kõnes: B2 - hea, kirjas: B2 - hea)
Töökoha andmed
Töökoha asukoht: Norra Rambergveien 15, 3115 Tønsberg, NorwayVabade töökohtade arv: 1
Töötasu täpsustus: Entry salary at NOK 40-45k pr. month
Tööaeg: Täistööaeg
Kandideerimise info
Make an application by filling out this form:Kandideerimise tähtaeg: 08.08.2025
Link keskkonda: https://join.kverneriet.com/jobs/64-join-grow-co-develop-in-a-kitchen-built-on-craf?rmpage=apply&rmjob=64
EURES Norra, üle-euroopalise EURES töövahendusvõrgustiku osana, vahendab Norra tööandjate tööpakkumisi, kus otsitakse tööjõudu Eestist.
Kui Teil puudub konto tooline.ee-s või mingil põhjusel puudub võimalus kandideerida ametikohale läbi meie portaali, saate kandideerida läbi originaalikuulutuse Töötukassa veebilehel selle lingi kaudu: https://www.tootukassa.ee/et/toopakkumised/sous-chef-795965

Recommended jobs



